Wednesday, October 20, 2010

sketch up movie project 3

video
hahaha..sketch up movie ni..bukan la nak show off..tp aku nak bgtau..
yang aku telah berjaya menyiapkan nye dengan jaya nye..erkkk..betul ke ayat aku ni..
hahahaha..secara kasar nye..idea bandar dlm movie ni aku plagiat sket bandar putrajaya tu...tp bukan sepenuh nye..ade la edit sket kan..ikut idea aku la..huhuhu..yg pling best..org len wat siap ikut jenis jalan..ukuran yg betul berpndu kat planning standard nye manual..tapi aku..hahaha..pkai planning standard sendiri..wawawawa...betul ke x tau..haha..lntak le..dah lepas dah pon..nseb la papa sy a.k.a Dr Anuar xleh bce blog ni..kalau tak.KANTOI SUDAH...hehehe..ohhh papa..maafkan sy..sy mmg tak suka ikut planning standard tu..hehehe..ok..so tgk la..ni la hasil kerja nya..hasil kerja seorang pelajar tahun 2 kursus perancangan bandar dan wilayah..

daaaaa...

2 comments:

  1. deh....
    dy akan jumpa blog kau sebab aku follow kau and dia follow aku....muahahahah.... tunggu ar.... huk!

    ReplyDelete
  2. uhhh..xkan jumpa nya..aku pakai ilmu kebal n ilmu ghaib ni...hehehe

    ReplyDelete